Skambankt stod frem som et av høydepunktene i årets Bylarm-program. Folk rant inn dørene på Sentrum Scene minuttene før konserten begynte og det var et herlig brøl som fylte lokalet da bandet entret scenen og dro igang med ”Vår Bør” fra siste skiva. God stemning og god lyd fra første stund. Fy faen dette her kom til å bli fett!

Låt nr to var tittelsporet fra første skiva; ”Skambankt”. En real slager blitt dette her. Bassen trøkka og bandet består jo av glimrende musikere så den satt presis som den skulle. Publikum ga god respons og settingen var upåklagelig. De spilte flere gamle låter som ”Me sa nei” og ”Desertør” fra første plata og ”Dynasti” og ”Stormkast #1” fra ”Eliksir”. Veldig kult med tanke på at de nettop har slippi ny skive og kun hadde 30 min til rådighet.

”O Desverre” var selvsagt også med. Låtvalget var rett og slett særdeles bra. Hardt og tøft samtidig som dynamikken var tilstede. Bra lyd, bra låtvalg, bra spilt, ja det var ganske enkelt jævlig bra. Skambankt hadde nok godt utbytte av å spille på årets Bylarm. En glimrende søknad til potensielle nye fans.

9/10


My Skambankt Space