Jesse Hughes med Eagles of Death Metals liveensemble bestående av Dave Catching, Brian O’Connor og Joey Castillo, kjørte på med en definitivt übergodkjent opptreden på Arvikafestivalens fredag. Som vanlig var det stinn brakke i teltscenen Apollo og stemningen var upåklagelig hæla i taket.

Hughes danser sin versjon av kyllingdansen og pusser brillene mellom de oljete riffene, og publikum jubler selv når han står der og det virker som om han ikke vet hvor å gjøre av seg - men han smiler igjen når han hører etter. Det var dog ikke like mye snakk om cola og knulling som vi fikk høre under konserten på Øya for et par år tilbake.

Låtene kommer som perler på en snor. Vi får Cherry Cola, Don’t Speak (I came to make a BANG!), Cherry Cola og Wannabe in L.A. slengt etter oss - høydepunktene er mange, men stort sett i alle konserter som treffer en såpass hardt imagen og brystet kommer man til et kulminerende punkt. På EODM denne fredagen var det, ikke overaskende, da siste låt I want you so hard (Boy’s bad news) sparkes i gang.

- I think this is an audience who is not afraid to rock’n’roll! Can I get an AMEN!? Og et amen fikk han – mannen er jo ikke Jesse Hughes for moro skyld.

Heart On! 7/10Alle foto av Jørgen Sollien