Etter at de unge rockerne hadde fått sitt, var det klart for at dagens dinosaurer skulle entre scenen. 10 minutter før DeLillos skal entre scenen, er inngangsdørene stengt, og det sitter 250-300 mennesker på festningsmuren på Akershus, da de kan se scenen gratis derfra. DeLillos åpner med Kokken Tor og det responderes med umiddelbar dansing og allsang. Videre levere DeLillos mye gamle sanger. På grunn av et spredt publikum, blir det et klart skille mellom hvem som kan huske DeLillos fra 80- og tidlig 90-tall og de som er oppdatert på de siste 10 år. Dette fører til at enkelte er litt skuffet, mens andre storkoser seg.

Mellompartiene mellom låtene blir enkelte ganger litt lange, og det stemmes gitar høylydt, noe som enkelte ganger er direkte irriterende. Når det toppes med helt merkelige og umotiverte gitarsoloer som minner mer om hammere mot en murvegg enn musikk, blir det hele litt merkelig.

NRK P3 hadde tidligere i uken gjennomført en konkurranse hvor vinneren skulle synge Flink med DeLillos, istedenfor Ida Maria. Vinneren var 17 år gamle Frida. I det hele tatt en morsom effekt, siden Ida Maria er på turne. I begynnelsen virker lydmennene usikre på hvor høyt de kan skru Frida, og med god grunn. Når det blir skrudd opp høyt nok til at vi legger merke til at det er en duett, leverer Frida en noe egen versjon, og det blir ikke spesielt godt. DeLillos henter seg raskt opp, og når Suser Av gårde eksploderer det i dansing blant publikum. Kjernen av DeLillos-fan ble nok fornøyde. Ølkøen ble noe i overkant lang. Var dette fordi alle danset eller fordi de trengte mer øl for å danse? For de som ikke har satt seg inn i DeLillos, men kun var der for å oppleve en konsert, ble de nok noe skuffet.

6/10