Frøkedal har vært i angrep på flere kanter denne våren. Både med Harrys Gym og I Was a King. Hennes nyeste prosjekt var et samarbeid mellom Heroes and Zeroes og Harrys Gym.
Å forklare konseptet er noe forvirrende, men det er altså Heros and Zeros-låter feat. Harrys Gym og vice versa. Originaltekstene er beholdt, mens det musikalske er en fusjon mellom de to bandenes forskjellige lydbilder. Fra start fyres Brother. Heros and Zeros akkompagnement på den ellers pop-aktige sangen, fører til et mer psykedelisk preg. Videre fremføres det annenhver låt fra de to bandenes repertoar. Når Heros and Zeros-låtene fremføres, fjernes noe av det særegne lydbildet, grunnet synth- og poppreget i Harrys Gym. Bonusen ved det er at det gjør det mer mottagelig i de tunge partiene. På låt nummer fire kommer det de fleste hadde ventet på. Det fremføres en duett mellom Frøkedal og Undelstvedt på en av Heros and Zeros sine sanger.

Kvaliteten over samarbeidet mellom disse bandene er meget bra. Ut i fra hva som leveres, hadde det var interessant om dette kunne kommet på plate. Selv om musikken som leveres er god, blir det litt traust når det foregår så lite ellers på scenen. Ja, shoegazing er en egen sjanger og man skal holde seg til sjangeren sin, men det blir fryktelig stillestående, bokstavelig talt. De som ikke var på denne konserten, gikk helt klart glipp av et morsomt og nyskapende prosjekt.


7/10

Photobucket

Foto: Camilla Mathilde Ingvaldsen