Det varmer et stakkars elektronika-hjerte å se unge fremadstormende videregående-elever som respektløst til verks utfolder seg i fantastiske landskap av elektronika og jazz som om de ikke hadde gjort annet. For der tenåringer flest faller utenom i opposisjonsalderen til både punk og metal , så liker jeg kombinasjonen som jeg selv prøvde å få folk med på en gang i tida, nemlig skateboard og elektronika.

Nå vet jeg jo ikke om gutta i Proviant Audio kjører skateboard, det spiller egentlig ingen rolle, det som er viktig er at Norge får nye pionerer innen elektronika til å styre skuta videre. Og det har vi fått i Proviant Audio, eller Mathias Stubø som hjernen bak det hele heter.

Standhaftig beordrer han publikum til å trekke fram til scenekanten, og sammen med trommeslager Bendik Kjeldsberg og bassist Bendisk Baksaas tar de grep om skateparken utenfor Middelalderparken, og publikum digger høflig med i ekte elektronika-ånd.

Men Mathias Stubø nøyer seg ikke med det, og gir seg ikke før live-settet teller hele ni personer i form av blåsere, perkusjon og tangenter. En mulig overkill i og med at samplingen hans allerede innehar mye blåsere, samt at perkusjonsjobben kunne vært gjort av en person. Men for all del, det ser kult ut, gutta digger med, og viser både iver, spilleglede og musikalsk forståelse. Med et litt mer spennende og spenstigere navn nå, så blir dette bra, ellers godt levert.

7/10