KAKKMADDAFAKKA er vel snart å regne som veteraner innen By:Larm-sirkuset, og det har vært moro å følge utviklingen deres gjennom seks år som band. Fra å synge sanger som het Ooo, Shake That Ass, Cool og Crazy On The Dancefloor, fremstår bandet i 2010 som et mer voksent og gjennomført band som veit hva de gjør.

Ikke misforstå, humoren er der fortsatt i aller høyeste grad, energien og spillegleden smitter over på publikum, noe som gjør det umulig og ikke danse og smile. Hvem ville vel noen sinne trodd at KAKKMADDAFAKKA kunne levere en popballade i toppklasse, hvor det pompøst synges ”is she old enough for me” på humoristisk, naivistisk KAKKMADDAFAKKA-vis, men som attpåtil gir deg gåsehud. For ikke å snakke om avslutningslåten som jeg spår kommer til å bli en killer på parties, nachspiel og hangovers utover våren, hvor refrenget går på bergensk og lyder følgende: ”No e eg inne, eg va så jævlig ute i går, oohwooho!” Et band som nå utnytter sitt fulle potensiale, med sin noe småpubertale og lekne form for humor som alltid har vært der, men som nå også spilles og fremføres av noen av landets fremste musikere som i tillegg har sjarm herfra til månen.

Jeg tror alle har sin KAKKMADDAFAKKA-favoritt. For meg er Sti In The Li sikkerheten selv på bass, der han smiler bredt med sine flørtende blikk og frekke dansebevegelser, og er sammen med trommeslager Doof de to som holder styr på resten av urokråkene som styrer frem og tilbake og som flyr rundt på scenen. KAKKMADDAFAKKA er farlig nær en både nasjonal og utenlandsk suksess, et band som er kommet for å bli.KAKKMADDAFAKKA på Myspace