Bergenfest fortsetter i sikkelig grått Bergensvær. Heldigvis er konsertene plassert innendørs og denne kvelden på Logen var det virkelig en fordel med tanke på uværet som herjet utenfor. Skottene i The Proclaimers satte også pris på været da dette gav dem hjemlengsel.

The Proclaimers entret scenen foran et velfyllt Logen og de to eneggede tvillingene Charlie og Craig spilte for et modent publikum. Med seg på scenen stilte de med en artig kar på elektrisk gitar som fikk vist seg frem ved et par anledninger og bassist, trommis og pianist. Et habilt liveband og det var da også meget streit folkrock som ble servert fra scenen til tross for at bandet debuterte så sent som i 1987.

Tidlig i showet dukket Letter From America opp og det var mye allsang å spore i salen. Stemningen var generelt veldig god og publikum lagde bra med liv mellom låtene mens plastbeger på plastbeger med øl ble hentet i barene.

picture


For meg blir det etterhvert hakket for gubbete og smått kjedelig underveis men det modne publikummet ser ut til å hygge seg. På de rolige låtene ender til og med flere med å gi seg ut i tett dans med sine hustruer. En helt grei konsert.