For å få med meg hele Iggy-konserten ble Navigators en smule amputert. Jeg ankom Sjøsiden til hitlåta: "Wall Of Stone" og en imponerende folkemengde. Trond Andreassen & co har tydeligvis beveget massene med sin småmelankolske countryrock. Med kanskje Norges beste rockestemme og solide melodier i sekken skulle det også bare mangle.

Navigators har èn skive på samvittigheten og majoriteten herfra ble fremført på en tilfredsstillende måte. Mulig jeg var en smule påvirket av Iggy-konserten, men jeg ble ikke like grepet som jeg hadde håpet. Intensiteten og engasjementet fra scenen virket en smule halvhjerta selv om låtene satt bra. Bandet fikk ikke helt taket på publikum rett og slett.

picture

Ingen store feil eller mangler. Konserten var grei nok den. Ok lyd og sola tittet endelig fram. Trond synger fett som få og bandet speller tight. Den fengslende og drømmende atmosfæren kom alikevel aldri til sin rett. En lang introduksjon av bandet mot slutten oppsummerte egentlig inntrykket. Det var greit, men kom aldri helt i gang.

Foto: Steffen Rikenberg