Social Suicide er et hardtslående, høytskrikende orkester fra Bergen. Screamo, Hardcore, Punk..you name it, they've got it. En kvartett som virkelig kan kunsten å bråke. Indie-teltet var stappa både inni og uttapå når bandet entret scenen. Anført av en karismatisk, engasjert og jævlig forbanna vokalist slapp de ut all sin frustrasjon til et engasjert publikum.

Det som er så fett med Social Suicide er at de varierer låtene sine. Dynamikk, Sjangerbytter, taktskifter, stort sett det meste. Når det harves løs på et intrikat parti for deretter å legge seg flatt på takta og groove løs, og det i tillegg er tight som snekkern, ja da sier det seg selv at det funker.


picture

De avslutta med sin mest kjente "5th Man On A Dead Mans Grave" til publikums store fornøyelse. Det nærmest luktet tilfredshet i teltet etterpå. For det er ikkeno som en real utblåsning fra folk som virkelig brenner for det de gjør. Og det at medlemmene ikke har runda 20 enda gjør også sitt til at tempramentet er på topp og frustrasjonen bare må spys ut. Fett!