Halv sju fredag kveld var ringa rundt i mitt program. Purified In Blood har nemlig overbevist meg for lengst, både på plate og fra scenen, og siden dette var den siste konserten til vokalist Glenn Cato Rasmussen så kom det sikkert ikke til å bli spart på noe. Desverre var ikke oppmøte allverden, men det latet ikke til å affisere bandet noe større. De kjørte på fra første tone og ga som vanlig alle i publikum en anelse om hvordan en eventuell slåsskamp mellom de og deg hadde endt.

Låtene var hovedsaklig fra siste plata "Under Black Skies", men også et par fra "Reaper Of Souls" og èn fra første Ep'n. Lyden var ikke helt optimal og særlig gitarene var merkelig fraværende. Det bedret seg mot slutten, men bremset konserten bandet tydelig hadde gleda seg til. Teknisk sett spiller de jo upåklagelig og energien begge vokalistene utstråler er trolig nok til å varme opp en middels stor by.

picture

Signerte trommeskinn blei sendt ut til publikum og sola skinte på den stadig ekspanderende folkemengden. Det hersket god stemning på Sjøsiden, selv om det lydmessige ikke var helt på plass. Ikke nok folk så det blei noe diving heller, desverre.
Jeg har sett de bedre før, men kan allikevel ikke si noe annet enn at dette var, som alltid, bra.


Foto: Amund Østbye