Etter å ha sett en koselig houseopplevelse med Todd Terje & Dølle Jølle, var det duket for å traske de få meterne til Sjøsiden for å overvære La Roux. Det var jentenes kveld i denne kvelden, og Robyn-armeen hadde også bestemt seg for å varme opp med litt britisk elektropop. Det var faktisk så mye jenter der at det nesten var litt skummelt.

Photobucket

Øyapublikumet var uansett i hundre fra start, og Elly hadde kontroll fra scenekanten. Stemmen hennes var bra, og lyden bar godt. Den godt produserte musikken fra skiva fikk leke seg med stor dybde fra høytalerne, selv om det kanskje ble litt for mye diskant i starten. ”Colourless Colour” var en av de som virkelig satt i gang konserten, og folk danset bra da ”breakdown’en” kommer mot slutten av sangen.

Kveldsola var også på plass, og med tanke på det absurde regnværet som skyllet over hovedstaden tidligere på dagen, så var dette nesten surrealistisk. Høydepunktene kom også på rullene bånd, og de fremmøtte danset seg i gjennom hits som ”In For The Kill”, ”Bullettproof” og ”Quicksand”. En fin konsert, som manglet litt sprut, men absolutt noe man koste seg til i sola. (Festen kom først på Major Lazer, fy faen!)

Foto: Erik Moholdt og Julie Loen