Lørdagen på Leeds hadde vært en eneste stor walk down memory lane allerede med konserter fra Limp Bizkit og Cypress Hill på hovedscenen. Cypress Hill hadde delt ut jointer fra scenen til kameramenn og publikum og da Weezer entret scenen drøye førti minutter etter var det ingen bombe at de åpnet med godlåten Hash Pipe fra den grønne platen fra 2001. Det låter tight og solen titter også frem bak de mørke skyene over Leeds.

Frontfigur Rivers Cuomo takker for det store oppmøtet før bandet setter i gang med The Sweater Song til stor jubel fra publikum. Dette lover til å bli en skikkelig nostalgitripp og det skulle det virkelig bli for like etter proklamerer Cuomo at vi skal tilbake til år 2000 og Weezer setter i gang med Wheatus-coveren Teenage Dirtbag. Det er full allsang og crowdsurfing foran scenen.

Say It Aint So, Island In The Sun og My Name Is Jonas blir levert med presisjon og spilleglede før festen når et nytt nivå på scenen med en mash up-versjon av MGMTs Kids og Lady Gagas Pokerface. Rivers Cuomo får på seg en blond parykk for anledningen før han stuper ut blant publikum og beveger seg forbi vaktene og ut på gresset for å danse med fansen.

Når han endelig kommer seg på scenen igjen er det tid for (If You're Wondering If I Want You To) I Want You To fra fjorårets Raditude og klassikeren Buddy Holly. Den stadig voksende menneskemengden virker fornøyd med energiutblåsingen fra Weezer og bandet takker for seg.