Tore ”Jazztobakk” Gjedrem og Petter ”Hi-Fi” Haavik, bedre kjent som Ost & Kjex, har hatt et kjempeår, og leverte blant annet en fantastisk opptreden på Øyafestivalen. Mungolian Jet Set, bestående av veteranen Pål "Strangefruit" Nyhus og Knut Sævik, har også blitt en etablert underholder. Denne kvelden skulle de få oslopublikummet til å danse. Sammen.

Ost & Kjex var førstemann ut. Ost i sin karakteristiske gule dress og hatt grep mikrofonen, mens Kjex i sin brune dress og hatt angrep tangentene.
Første låt ut var en overbevisende blueslåt, med steg og vokal kun Tom Waits kunne gjort bedre. Deretter fulgte de opp med dansbare Continental Lover, og publikum begynte å finne rytmen.

Så var det Mungolian Jet Sets tur. Duoen entret scenen, som alltid i eksentriske kostymer, og med intet mindre enn seks kordamer. Heller ikke setlista var beskjeden; mongolerne dundret på med hits som herlige Creepy og Blast of Loser fra første stund.

Resten av kvelden var en orgie i dansbare låter, Ost & Kjex og Mungolian Jet Set om hverandre. Alt i alt en kjempeforestilling som sendte publikummerne svette ut i vinternatten.Foto: Myspace