Noen ganger har man bare uflaks. Et par timer før by:Larm-start i går ble deler av Blå stengt, blant annet tre av konsertlokalene til Sunkissed:Live, hvilket resulterte i at hele programmet måtte legges om og nye konsertlokaler arrangeres i toppfart. Dermed endte Bergensbandet Razika opp på en meget provisorisk scene rigget opp i baren utenfor hovedsalen på Blå. "Scenen" var så liten at jentene regelrett kunne sitte lent mot monitorene sine, og publikum sto i kø i gangen rundt. En mer intim konsert skal man lete lenge etter!

Dårlig lys og temmelig ujevn lyd ble det selvsagt på den impoviserte scena og når jentene i tillegg var influensasyke med stemmeproblemer og feber skulle man tro at det hele ville blitt en nedtur, men neida! De tok det hele med smil og godt humør og et kvarter forsinket spilte de fillene av alle som hadde kommet for å se på. De hadde en av by:Larms største fanklubber i publikum som bidro med allsang, trampeklapp og jubel til hver eneste sang. Jentene selv sto med forsiktige smil og visste ikke helt hvordan de skulle ta imot jubelen, men den var fullt fortjent.

picture

Indieskapunk-bandet som også spilte på by:Larm i fjor, har holdt på siden 2006. De har allerede gitt ut en EP, og slipper sitt debutalbum 21. mars!
Jentene synger både på norsk og engelsk og i løpet av det omkring halvtimeslange settet fikk vi blant annet høre Taste My Dream, Nytt På Nytt, en cover av The Pussycats' Why We Have To Wait og den nye låta Aldri.

Låta Vondt i Hjertet ble så godt mottatt at den, etter regelrett krav fra publikum, like godt ble spilt to ganger! Dermed ble uflaks snudd til flaks, da tidsskjemaet til Blå var så ute av kontroll at Razika ble et av få – om ikke det eneste – bandet på by:Larm som til stor begeistring fikk spille ekstranummer!
Razika på MySpace
Razika på Urørt