Når Sex Pistols-bassisten og låtskriveren Glen Matlock besøker Garage kjenner folk sin besøkelsestid og det er derfor rimelig mye folk i kjelleren kl 23 når Glen og The Philistines entrer scenen. Det starter bra med singelen Born Running fra nye platen og det låter virkelig bra. Glen sier at det er godt å være borte fra London med det kongelige bryllupet og drar i gang klassiske God Save The Queen fra Sex Pistols Nevermind The Bollocks Allsangen runger og Glen følger opp med å dra frem Burning Sounds fra gruppen han startet etter Pistols, nemlig The Rich Kids.

Ellers blir en god del av låtene fra Glens siste skive Born Running servert selv om publikum ser ut til å vente på flere Sex Pistols-låter. 60-tallshiten (I´m Not Your) Steppin´Stone (som Sex Pistols gjorde en bra cover av i sin tid) får i gang litt moshing foran scenen og det samme gjør selvsagt Pretty Vacant.

picture

Glen Matlock er sjarmerende på scenen og gir mye av seg selv. Med seg har han et tight band i The Philistines i tillegg til tre kordamer som ser ut som de er samlet opp for anledningen, et noe kuriøst innslag. Glen ser uansett ut til å kose seg masse på scenen og det smitter lett over selv om ikke alt låtmaterialet er like bra.Vårt intervju med Glen Matlock