Lørdagens Oslo Live ble litt annerledes enn arrangørene
opprinnelig hadde planlagt, da den britiske grime-artisten Wiley avlyste opptredenen sin via Twitter kvelden før. Etter at han hadde lagt ut flerfoldige tweets om hvor lite han hadde lyst til å dra ut i Europa og hatet euro (“tullepenger”) og at han ville vente til han skulle til Amerika (“sorry Oslo”), gikk det fortsatt et halvt døgn før Oslo Live fikk endelig bekreftelse om at han ikke kom.

Da var det en times tid igjen til festivalen skulle åpne dørene, og Admiral P gå på som første artist. Så festivalledelsen gjorde det eneste riktige i denne situasjonen, og lot Admiral P gå på tre timer senere, der Wiley egentlig skulle gjort det. Er det noen som fortjente den plassen er det Admiral P, som fra første stund laget folkefest på Kontraskjæret.

picture

Musikken til Admiralen er det delte meninger om, men er det noe han kan så er det publikumskommunikasjon! Fler generasjoner foran scenen danset og storkoste seg i solskinnet, og det var ikke få smårollinger med store øreklokker som satt på skuldrene til foreldrene sine og danset med til musikken. Admiralen selv var i storform og småpratet med publikum mellom låtene, flørtet med jentene, danset rundt på scenen, og hadde full kontroll på alt som skjedde.

picture

I tillegg hadde han med festivalens søteste gjestevokalister, i Mini A og Mini P og et par andre små venner, som fikk ta over mikrofonen og hjelpe til med dans og moro og veiving med håndklær. I tillegg hadde Admiral P med dyktige dansere og vokalister på scenen, selv om det ene nummeret hvor han regelrett promoterte en annen gruppe var unødvendig og la en liten og midlertidig demper på stemningen. Den varte imidlertid ikke lenge, og snart rullet allsangen videre til storhits som Spinnvill og Snakke Litt.

Admiral P på MySpace