Siri Nilsen slapp i vinter det kritikerroste debutalbumet Alle Snakker Sant som blant annet fikk 7/10 her på Musikknyheter.
Torsdag kveld spilte hun på storscena til by:Larm, foran et fullsatt telt. Da konserten startet var det fortsatt lang kø utenfor som ventet på å få komme inn, og de mange fremmøtte fikk virkelig det de hadde møtt opp for. Tandre Siri Nilsen – for tiden med stor babymage – trollbandt hele publikummet med sin særegne visepop.

picture

Med seg på scenen hadde hun med seg både korister, band og strenginstrumenter, men ble dessverre litt overdøvet av koristene som ikke alltid traff tonen like rent og kontrollert som Nilsen selv gjør. Når de da i tillegg var mikset litt for høyt fra lydmannens side, ble det av og til på nippet til skjemmende. Likevel ødela det på ingen måte konserten, for Siri hadde stålkontroll fra start til slutt. Vi fikk høre mange godbiter fra Alle Snakker Sant, blant annet Ta Meg Med, Brev, og Hodet, Hjertet Eller Magen.

Størst applaus fikk likevel singelen Alle Snakker Sant, som fikk folk til å klappe takten, smådanse på stedet, og synge med. En strålende konsert, som uten problemer kunne vart en halvtime til eller mer.