I går stod det noen teknisk dyktige karer i dress på scenen i tipien. Yngve & his Boogielegs har nylig sluppet sin første digitale EP, og var klare for å imponere by:Larm-publikummet.

Yngve selv behandler kontrabassen, mens Bjørnar Ekse Brandseth på vokal og gitar tar seg av showet. Rockabillyfeelingen er komplett med Yngves ekstremt velgredde brylkremhår, og looken hans kunne glidd rett inn i en diner i 1955.

Gutta ser superkule ut, og har en tilstedeværelse på scenen som kan få en hvilken som helst pinup-jente med prikkete kjole til å riste i knærne.
Musikalsk sett er det teknisk overlegent, og det er tydelig at disse karene er dedikerte til musikken sin. Bjørnar Ekse Brandseth er en ordentlig gitarvoldtektsmann, og han kjører solo på solo med stø hånd.

Ved tangentene sitter Morten "Muffe" Bessesen, og hans behandling av orgelet er upåklagelig. Gutta har en rekke kule låter, original sjanger, og stor selvtillit på scenen. Publikum var imponerte, og nok en gang har jeg vært vitne til en god konsert av et ferskt, norsk band.
Norsk musikk går en lys fremtid i møte.
Espen Andreassen på Twitter