Festivaldagen var ikke mange timene gammel da britiske Katy B tok til scenen på Kollens andre dag. Selv om tåka var lettet noe siden fredagen var det fortsatt surt og kaldt, men publikum hadde likevel troppet opp i stort antall for å se den rødhårede dubstep-prinsessen på Plan-scenen.

Fra første låt ut, Broken Record, hadde Katy som sin misjon å få publikum gode og varme, og tvinnet de aller fleste rundt lillefingeren i prossessen. Easy Please Me fortsatte å pumpe opp stemninga, og publikum lot seg med glede lede i vinking og hopping og dansing. Coca Colas OL-låt Move To The Beat var ett av høydepunktene i settet, og Katy fortalte litt om prosessen bak låta, hvor låtskriver Mark Ronson hadde reist verden rundt og samlet lyder fra sportene til fem forskjellige atleter - blant annet er kick-drumma egentlig lyden av en pil som treffer mål-skiva.

picture

Et problem med å ha en dubstep-konsert midt på lyse dagen på en bitende kald festival er at det er vanskelig å gjenskape klubb-følelsen som kler denne musikken best. DJ-settet i midten av konserten, og klubb-elementene som var spredt utover settet gjorde det hele mer opphakket enn man ellers ville opplevd det, men Katy fikk med seg publikum på alt av krumspring hun og crewet fant på, og unngikk dermed at det hele falt dødt til jorden, noe det veldig fort kunne ha gjort.
Louder og Perfect Stranger var også favoritter hos publikum, mens hiten On A Mission og Lights On avsluttet en fin ettermiddagskonsert med Katy B i Kollen.