Gratulerer med album, fortell litt om innspillingen og hvordan prossesen i studio har vært.

Tusen takk!
Det har tatt lang tid og det er veldig deilig å sitte med den i hånden. Det har vært et langt og smertefult svangerskap. Platen er spilt inn i Lydriket i Bergen med produsentene Geir Luedy og Erlend Fauske. Utfordringen i studio for oss ligger i å omforme låter vi har spilt mye live, til å fungere på plate også. Det er ikke alltid like lett. Vi har tatt oss god tid og er veldig fornøyde med resultatet.


Hvorfor mener dere at nedlastende, blakke, unge mennesker bør kjøpe debutskiva deres?

Først og fremst fordi det er en bra plate. Mye god musikk og fine stemninger. Vi har i tillegg brukt mye tid på å utforme det visuelle. Coveret er inspirert av tidlig collagekunst fra tidlig 1900tall. og oppsummerer på mange måter året 2007 for oss. Både visuelt og stemningsmessig. Bookleten er en slags uoversiktlig dagbok for oss. Big ups til Ingis fra Kamikaze media som har laget det.

Anmeldelsene begynner å rulle inn. Hva tror dere er viktigst av radiospilling eller gode anmeldelser fra Akersgata?

Viktigst av alt er egentlig konsertene. Platen har vært ferdig siden oktober og vi har fått den litt på avstand. Vi har et ganske avslappet forhold til kritikken som kommer, men det er selvfølgelig stas med gode tilbakemeldinger. Vi håper at omtalen og spilling på radio kan føre til at flere folk kommer og ser konsertene vår.


Anmeldere er flinke til å sammenligne nye band med andre band. Hvis dere selv måtte beskrive dere selv og bruke bruke to slike sammenligninger, hvordan ville det lyde?

Bredden til Beatles og sjarmen til Shaggs


Har dere noen festivaljobber til sommeren på plass enda? Hvor kunne dere evt. tenkt dere å spille i sommer?

Nei vi har iikke bekreftet noen festivaler til sommeren enda, men satser på at det kommer! Hove for der kommer Babyshambles og Brian Jonestown Massacre


Hvis dere fikk booke to band til en festival dere selv skal spille, hvem ville dere ha valgt?

Wilco og Oasis!!


Hvis dere skulle spille en coverlåt på deres neste konsert, hvilken ville det ha vært i såfall?

Vi spiller See my Friends av The Kinks!


Til slutt hvor kommer bandnavnet i fra?

Navnet er stjelt fra en romansamling (altså 4 historier som utspiller seg i alexandria) som er skrevet av Lawrence Durrell på 50-60-tallet. En historie sett fra forskjellige ståsteder. Fant ut at det funket veldig bra som bandnavn etter som vil er fire mann. Mange tror ofte vi er et jazzband, noe vi synes er nokså morsomt. Litt utypisk navn for et rockeband.