Camp Sounds slipper enda en ny singel og spiller konsert på Get Dancy vs Indieseksuell i kveld. Vi byr på låta her og har tatt en liten prat med bandet.

Ny låt ute, kan du si noen korte ord om den?

- Beat In My Heart er en form for reggae låt. Men den likner nok mer på Blur enn noe som kommer fra Kingston. Låten handler om hvordan ens bilde av omverdenen i blant er mer et bilde av ens eget indre. Vinduet ut til verden blir i så måte like mye et speil.

Dere spiler konsert i kveld?

- Ja, i kveld spiller vi på Victoria Scene på Karl Johan hvor Get Dancy og Indieseksuell disker opp til fest. Ikke bare er det en del av Europride som i år er i Oslo, men disse to klubbkonseptene pleier å diske opp noen av de beste klubbkveldene som er her i byen. Så vi håper så mange som mulighet kan komme å feire vår release av ny singel der.

Det ryktes om flere låter om ikke lenge. Hva er planen fremover?

- Ellers om dagen driver vi og gjør ferdig vårt album. Vi har foreløpig spilt inn og mikset 10 låter, og vi kommer til å slippe en rekke singler utover høsten. Mellom studio opphold kommer vi til å gjøre noen promo og pop-up konserter i sommer mens vi forsøker å få ferdig debutplata vår.

Hvordan vil du beskrive musikken til Camp Sounds?

- Vi har blitt omtalt som indie av noen og renspikka dance av andre, så vi begynte å lure litt selv en periode. Vi liker å kalle det alternativ pop. Det er glad og dansbar popmusikk men som har litt mørkere undertoner fra band som for eksempel The Cure og Depeche Mode.