Anders Rhedin har tidligere vært bandmedlem i blant annet Jong Pang og Choir of Young Believers. Denne tiden beskriver han som et mørkt kapitel som for lengst er over. I 2012 åpnet et nytt kapitel for han. Siden da har han sluppet tre EP’er og et album under navnet Dinner. 

I 2009 flyttet Anders til Los Angeles. En by som gjør inntrykk på han og hans musikk. «Jeg føler selv det er noe Los Angeles over min musikk, men det er jeg selvfølgelig den siste til å bedømme.» Den første tiden i Los Angeles prøvde Anders seg som sangskriver, men dette tok fort slutt. «Misforstå meg rett, jeg liker popmusikk. Men å møte fremmede til sessions, blir nesten som en blind date. Man skriver den ene låten etter den andre, i håp om at det blir den neste store hit. Jeg følte meg malplassert.»

I dag fokuserer Anders på sin egen musikk og tidligere i år slapp han sitt første album Psychic Lovers. «Skiven handler om kommunikasjon med en høyere makt. Det er også det tittelen indikerer. Hvis du leser tekstene til låtene, så er det nesten som Kristen-rock tekster. For eksempel tror mange at låten Wake Up kun handler om jenter, men den handler også om Gud.»Anders forklarer at Gud kan være mye forskjellig. «Du kan møte Gud i en hver situasjon, også i en seksuell situasjon.» Han utdyper, «jeg har en låt som heter Girl fra en av mine tidligere EP’er, som handler om det guddommelig feminine. Den ble klart skrevet om en bestemt jente, men den handler også om magi og den destruktive kraften som er i feminin energi (...). Kvinnen gir oss liv og så dreper hun oss igjen, sa min gode venn Thomas Blachman en gang til meg. Det gir jeg han rett i.»

Albumet inneholder mange 80-tals referanser, som morsomt nok, er tilfeldig forteller Anders. «Jeg har ingen ønske om å lage retro 80-tals musikk, men da vi spilte inn skiven, prøvde jeg å lage en miks av John Cale på 70-tallet og eurodance fra 90-tallet. Det er et kult konsept som ikke fungerer i praksis (...). Til slutt måtte jeg overgi meg selv til universet.» Og sånn ble altså Psychic Lovers til, et av årets mest catchy og sexy skiver.

Fremtiden for Dinner ser lys ut. «Jeg vil gjerne ha at Dinner skal utvikle seg til et band, gjerne med en kvinnelig vokalist. Så hvis det finns noen nordmenn der ute som er interesserte, skal de bare kontakte meg» smiler han.