Foto:Gry Dahl/STOFF MAGASIN


Bergensduoen som består av Linn Frøkedal og Richard Myklebust fra The Megaphonic Thrift er klar med deres andre singel. Heavy Head on a Body er oppfølgeren til den første singelen Funny World. Bandet sin sound har blitt beskrevet som pop på syre, med drømmende vokal og koring. Vi dekket premieren av låten i går. I den anledning tok vi tre kjappe med Misty Coast om fremtiden og debutplaten.Kommer det en musikkvideo til Heavy Head on a Body?

Følg med neste uke! Da slipper vi en syrete, hjemmesnekra video basert på snikfilming i Japan. Det er mange vakre mennesker i hovedroller her, som nok aldri kommer til å få vite det.

Hva er planen videre for Misty Coast? Blir dere å se på festivalscener til sommeren kanskje?

Planen videre for Misty Coast er å gi ut debutalbumet vårt, og deretter komme oss ut i verden! Det blir flere festivaler neste år, men vi skal i alle fall spille på fantastiske Egersund Visefestival i juli.

Kan vi forvente et album fra Misty Coast i nærmeste fremtiden?

Vi gjorde ferdig albumet vårt i romjula, og den skal ut i hele verden 15. september. Vi har samarbeidspartnere i USA, England, Japan og Norge som driver og legger en slagplan for plateslipp og releaseturné.Webside