Foto: Jay RusselForrige fredag slapp Bokassa sin siste singel, Hellbilly Handfishin', og i den forbindelse forhørte vi oss med bandet om singelen, skryt fra Lars Ulrich og planene fremover. Du kan sjekke ut den nye låten nederst i saken.

Det ser ut som om 2018 blir begivenhetsrikt år for Bokassa. Hyllest fra selveste Lars Ulrich, signert på Loyal Blood Records for en måneds tid siden, og forrige fredag slapp dere en ny singel. Fornøyd med bandtilværelsen om dagen?
- Bandtilværelsen er meget bra om dagen. Mottakelsen av vår nye singel har vært over all forventning. Akkurat nå sitter vi i sola på Stavernfestivalen og har spist grådig god lasagne (som labelsjefen vår sier) mens vi venter på å spille der senere i kveld. Det blir veldig digg å spille nytt materiale.

For de som ikke lar seg overbevise av Ulrich, kan dere kort fortelle hvem Bokassa er og hvorfor man burde sjekke dere ut?
- Bokassa er en powertrio som spiller selverklært stonerpunk. I det ligger det ganske mye rart bla. en blanding av stonerriff og hardcorepunk, men vi er innom både metall og rawk her og der. Man burde sjekke ut Bokassa hvis man setter pris på riff, hooks, breakdowns og frihet, hvis ikke kan man alltids sjekke ut noe annet.

Kan dere fortelle litt kort om den nye låten deres, Hellbilly Handfishin'?
- Hellbilly Handfishin’ er sommerens store frihetsanthem! Perfekt for gla’gjengen som elverafter ned Nidelven i opplåsbare gummibåter mens de sipper billig whiskey og cola. Passer også ypperlig for alle andre som liker leving. Låten er produsert av Yngve Andersen.

Hvordan er planene videre for Bokassa? Kan vi håpe på mer musikk i den nære horisonten?
- Nå skal vi spille en del festivaler i sommer før det blir en liten Norgesturné i høst med plasser vi ikke har besøkt enda. Mellom Malakoff neste helg og Kanalrock helga etter, så skal vi også i studio å spille inn resten av album nummer to. Når det kommer ut er ennå uvisst, men det blir nok før Tool gir ut noe nytt.

Hvis man skal få til sårt trengt påfyll av stonerpunk, hvor må man dra for å få sett dere live?
- I sommer kan man oppleve oss på Stavernfestivalen, Malakoff, Kanalrock, Øya og Pstereofestivalen!

Sjekk ut Hellbilly Handfishin' her:
¬¬