Med singler som Perfect Noise, The City, og nå senest Vanilla, har Hanne Mjøen for alvor markert seg på den norske popstjernehimmelen. Tidligere i år var hun blant de ti som ble stemt frem som en av årets mest spennende debutanter her på Musikknyheter.no, det amerikanske magasinet The Fader omtalte henne som “one of the Scandinavian artists to watch in 2018”, hun varmet opp for Astrid S på hele Norgesturneen hennes, og har spilt på by:Larm, Trondheim Calling, Vill Vill Vest, Findings og Slottsfjell.

I dag slipper hun sin nye singel Sounds Good To Me, og vi tok en liten prat med henne før hun gikk på scenen i går foran et fullsatt The Lexington i London, i regi av showcase-konseptet Ja Ja Ja Music.

Den nye låten dreier seg om følelsene ved det å gå inn i et nytt forhold. I en pressemelding beskrives den som "en komplisert og ironisk kjærlighetssang."

- Sounds Good To Me er en av de mest personlige tekstene jeg har skrevet. Jeg er en veldig følsom person, og har alltid hatt lyst til å skrive om det. Låten handler om alle følelsene man går gjennom når man går inn i et forhold. Hvordan man vet at man kommer til å gråte, bli knust, sjalu og ensom, men at det likevel er verdt det, forteller Mjøen til Musikknyheter.no.

Likevel er låten en av de mest dansbare hun har laget, med både et moderne og retro lydbilde samtidig.

Artisten fra Oppdal har det siste året også gjort seg bemerket blant bransjeaktører for ny nordisk musikk i Storbritannia og Tyskland. I april opptrådte hun på klubbkveldene til Ja Ja Ja Music i Berlin, og i går kveld deltok hun altså igjen på samme arrangement - denne gangen i London. Rundt 40 prosent av publikummet der skal være bransje og media.

- Det er utrolig gøy å få spille utenfor Norges grenser. Det var enklere å få publikum til å danse i Berlin enn i Norge, så håper på det samme i London. Det eneste jeg blir litt stressa over er at jeg må huske å snakke engelsk mellom låtene. I Berlin glemte jeg meg, og sa tusen takk på norsk, smiler hun.

Snart kan vi vente oss en musikkvideo til Sounds Good To Me, også den spilt inn i Berlin.

- Jeg gleder meg helt vilt til den kommer. Og så kommer det remixer og akustisk versjon utover høsten, forteller Mjøen.

Hun lover også at nye låter er på vei. - Jeg skriver ny musikk 3-7 dager i uken, så skal ikke se bort ifra at det kommer noe nytt tidlig 2019, avslutter Hanne Mjøen.

Lytt til den nye singelen her: