Tidligere denne måneden slapp Sigrid Sucker Punch - en låt hun utpekte som sin favoritt så langt. Nå har den også fått en tilhørende video.

Neste måned legger hun ut på sin headline-turné i Storbritannia, noe som innebærer en stor opptreden ved Brixton Academy i London. Tidligere denne måneden ble det også kjent at Norges nye popstjerne dukker opp under årets Royal Variety i London - en veldedighetskonsert der dronning Elizabeth er hedersgjest. Sigrid har også akkurat annonsert sin største konsert i Norge noensinne, da hun spiller på Bergenhus Festning, Bastionen 16. august.

Vi har tatt en prat med den travle sunnmøringen.


Gratulerer med ny singel, og ny video. Fortell litt om den nye musikkvideoen.

— Tusen takk! jo, den e jo litt bananas, men sykt lol og gøy. Seff e jo det et sinnsvakt styr å gjøre sånne ting fordi det e så mange ting som skal funke samtidig, men vi hadde det knall på filmsetet i London med fine folk! Favorittscena mi e når e fikk holde på med pyro. Vi hadde til og med egen pyrotekniker på setet. Følte me litt storkar.
Forrige uke ble du klar for Øya igjen. Hvordan blir det?

— Håhåhå. det blir stas, men for å være heilt ærlig så tenke e det blir full sunnmørstrøkk!


Hva er den beste festivalopplevelsen du har hatt som artist?

— NEI, ditta syns e e dårlig gjort å spørre om. E begynte å skrive ei liste, men det blir jo bare heilt feil.. men å spille foran Ålesund på Color Line Stadion under Jugendfest iført AAFK-skjerfet mitt fra barneskolen e nokke av det største e har vært med på.

Og den

— haaaha... ja, har litt å ta av her og. Huska vi spilte på en festival uti huttiheita i Europa, og så va det en kabel som va litt slarkete og ikkje kobla ordentlig i. Det resulterte i at vi mista all lyd ikkje bare i ørene, men også i PA i et par sekund før det kom tilbake. Og det skjedde cirka hvert minutt gjennom 30 pinlige minutt. Og så va det den gangen folk begynte å gå underveis i konserten haha lol

Det er mange som har Sucker Punch på repeat om dagen, men hva var den siste låten du hadde på repeat?

— Det e så hyggelig det! tja, det har gått mye i How It Ends av Emily Warren. E skrive mye med ho om dagen, og ho slapp debutplata si for nokken uke siden som e skikkelig bra. Sjekk an ut!Hva skjer fremover nå, er det noe gleder deg til som bør nevnes?

— Akkurat no e e på vei til bandøving før høstturnéen, for da skal vi innom Birmingham, Dublin, Glasgow, Manchester, London, Paris, Brussel og Amsterdam. Ellers jobba e jo med den plata og kosa me med det.

Takk for praten! :-)
Foto galleri: Aleksander Espelid


Full turnèliste her!