Foto: Michael Ray Vera Cruz Angeles


Oslo-rapperen Jonas Benyoub er i dag ute med sin nye låt, Milli. På Milli har han fått med seg Yosef, kjent fra Madcon. Vi har i den forbindelse fått noen ord med Benyoub, og fått høre mer om både den nye låta og planer videre.


Gratulerer med ny låt! Hva kan du fortelle oss om den nye låta?

- Milli handler om jaget etter penger, og livet i Oslo fra da jeg lå på barnerommet og drømte. Jeg så filmer, og alle gutta ville gjøre drømmer og visjoner til livsstil. Det er en New York-vibe på den låta her/tingen her. En bouncy låt.


Hvordan har det vært å samarbeide med Yosef på låta?

- Det har vært en stor ære å ha med Yosef, han er etter min mening en av de beste vi har innen sjangeren. + et forbilde med god personlighet. Vi hadde en dum vibe i studio.


Hva er det beste med å drive med musikk?

- Det beste med å gjøre musikk er nok evnen til å treffe andre med det du selv har skapt, både på godt og vondt. At sangen legger igjen noe hos lytteren.Youm Wara Youm ble jo brukt i TV-serien SKAM, som fikk stor suksess. Hvilken betydning har det hatt for deg?

- Youm Wara Youm var helt klart min start på noe som jeg er sikker på skal bli stort. Det er min største låt per nå, og den har gitt meg ett driv og en bekreftelse på at jeg er på rett kjøl.


Hva kan vi forvente av deg framover?

- Fremover blir det ett hav av låter, jeg kan love musikk Norge ikke har vært borti før. Jeg er opptatt av originalitet og nyskapende verk, har så mye klart til folket. Det blir ett flott år, in sha allah.


Hvor er det ultimate drømmestedet å få holde konsert, og hvorfor?

- Drømmekonserten ville nok vært å fylle Spektrum, men Roskilde og andre festivaler frister omtrent like mye. Spektrum faller meg naturlig fordi det er i hjembyen min. Karpe fylte tre ganger på rad, så terskelen er jo passe høy.


Avslutningsvis, hva er ditt favorittsted i Oslo, og hvorfor?

- Favorittsted i Oslo må nok være Ellingsrud. Hele barndommen min har vært på Ellingsrud og det formet meg til å ville gjøre det jeg gjør nå.