Tromsø-bandet The Modern Times har signert med Black Pop Records! I dag slipper de første singel fra det kommende albumet Algorhythmic Dance Music.

«Det er en tynn linje mellom idiotisk og genialt,» sa en vis musiker. Den grensa er i beste fall utydelig når det gjelder The Modern Times. Sangene deres kommuniserer pubertal ignoranse eller poengtert satire, eller kanskje begge deler – det avhenger nok av lytteren. Deres hybrid av kantete post-punk, breial punkrock og power pop fra garasjen hører ut som lite annet der ute i disse dager. Dette er også mye takket være sanger Magnus Vold Jensens unike og treffende fremføring.

Med andreplata Algorhythmic Dance Music, har The Modern Times signert med Black Pop Records og ytterligere finpusset sitt musikalske uttrykk. Albumet låter som en krangel mellom Parquet Courts og forvirra Gang of Four-medlemmer, mens The Hives sniker foran dem i barkøen. For eksempel.

LES OGSÅ: Topp 5 med brenn.

The Modern Times fikk mye positiv oppmerksomhet og flotte anmeldelser for sitt debutalbum This Is The Modern Times i 2017. Hissig turnévirksomhet har etterfulgt og har etablert gjengen som et liveband å regne med, med et rykte om livlige og rølpete konserter som konverterer tvilere til fans på sekunder.Ikke bare slipper de singel i dag, men de er også neste band ut i vår nye spalte Topp 5.

- Vi har valgt en blanding av livsstil, nostalgi, kultur og tall.
Dette er lesernes sjanse å komme tettere inn på The Modern Times, og hvordan vi lever, har levd og kommer til å leve, sier bandet til Musikknyheter.no om det svært bedre utvalget av topp 5-lister de byr på:

Topp 5 dobbeltnavn:

1. Kay-Steve
2. Ray-Wiggo
3. Kurt-Flemming
4. Svein-Cato
5. Cliff-Kristian

Topp 5 tall:
1. 0
2. 7
3. 17
4. 92
5. 11

Top 5 mat/drikkeprodukter tatt ut av produksjon:

1. Pepsi Cappuccino
2. BonBon Søppeldynga
3. Grandiosa Lørdagspizza
4. Mr Pibb
5. Bomba Energidrikk

Topp 5 mødre i The Modern Times
1. Mora til Jon
2. Mora til Isak
3. Mora til Terje
4. Mora til Jørgen
5. Mora til Magnus

Topp 5 på VG-lista:

1. Lady Gaga – Shallow
2. Ariana Grande – 7 Rings
3. Mabel – Don´t Call Me Up
4. Billie Elish – Bury A Friend
5. Ariana Grande – Break Up With Your Girlfriend, I´m Bored

Topp 5 Dead Moon Fans i Norge:

1. Egon Holstad

Topp 5 Egon Holstad-band:

1. Foo Fighters
2. The Long Ryders
3. Band som covrer Dead Moon
4. The Cramps
5. Dead Moon

Topp 5 sigg:

1. Marlboro Gold 100s
2. Lucky Strike Black Series Crisp
3. Rød 3
4. Teddy
5. Eventyrblanding