Bendik er klar med den første låten fra minialbumet som skal slippes høsten 2019. 14. juni kommer «Din hånd» – kjærlighetslåten som skal hjelpe henne hvis hun møter på motbakker i fremtiden.

Silje Halstensen er vokalisten og låtskriveren bak Bendik – kjent for kraftfull pop over personlige norske tekster. Siden debutalbumet Drømmen gjør meg ingenting (2012) har hun for alvor gjort seg bemerket som en artist som har stålkontroll både på og av scenen.

Etter å ha gitt ut tre album til strålende kritikker, er hun det neste året aktuell med ikke bare én, men to utgivelser i EP-format. Første singel fra den førstkommende EP-en slippes 14. juni.– «Din hånd» er en kjærlighetssang som er veldig sårbar. Den handler om når det flyter bra, men også at det går i bølger, forteller Halstensen.

– Nå har jeg vært i et forhold i snart tre år, og jeg har fortsatt ikke hatt følelsen av at vi går i en motbakke. Men jeg har laget denne låten til meg selv i tilfelle det skulle skje en dag, forteller Halstensen med et smil om munnen.

Vi ba Bendik sette opp topp 5 kjærlighetslåter i forbindelse med singelen:


1. Radiohead - All I Need
2. Thomas Dybdahl - Babe
3. Kleerup ft Lykke Li - Until we bleed
4. Anna of the North - Baby
5. girlinred - watch you sleep.