Zupermaria aka Maria Træbakken fra Bergen kickstartet året i januar med singelen Balenciaga. I februar fulgte hun opp med Få d på. Nå er hun igjen aktuell med ny fengende musikk på klingende bergensk. Hennes ferske låt har fått navnet Deja vu, og Maria beskriver den på denne måten:

“Når du står i klubben eller på festen og ser flammen fra drømmene dine. Da går du all in. Ta det som er ditt og la drømmer bli til virkelighet”.

24-åringen fra Fyllingsdalen i Bergen har siden debutsingelen Unnskyld i fjor markert seg i det norske poplandskapet. Den gang under navnet Maria Træbakken, men nå går hun inn i en ny artisttilværelse som Zupermaria. Nå har hun også fått med seg Simen Hope på produsentsiden.

Vi fikk en liten prat med henne i forbindelse med låtslippet.

- Gratulerer med ny zuperkul låt! Kan du fortelle litt om låta og prosessen med å lage den?

- Tuuusen takk! Denne er for klubben, eller bare for dusjen og sengen. Simen Hope og jeg var på en digg vibe i studio, så kom den av seg selv egentlig.

- Hvordan startet musikkeventyret for deg?

- Den startet vel på soverommet i Oslo for 5 år siden. Musikk har alltid vært en stor del av hverdagen min, jeg har blant annet spilt i masse musikaler fra jeg var ung!

- Hvem eller hva inspirerer deg når du lager musikk?

- Været, dagsformen, sanger, filmer, stjerner, planeter, dyr og mennesker.

- 2020 skulle bli ditt år, har du uttalt. Nå er jo alt blitt snudd på hodet. Hvordan har krisen påvirket deg og hvordan har du brukt de siste månedene?

- Ja, det kan du si.. Men det skal nok bli litt mitt år likevel. Har noen planer på lur. Nei, nå fokuserer jeg egentlig bare på musikken. Jobber frem nye ideer og ferdigstiller låter. Går mye på fjellet og prøver å holde roen.

- Hvilke planer har du fremover? Blir det f.eks noen onlinekonserter/andre ting vi kan glede oss til?

- JAAA. Jeg skal ha en livestream på søndag 10.05.20 klokken 22 på min Facebook-konto ZUPERMARIA! Det blir gøy! Det blir også konkurranse så du kan vinne ting.

Lytt til hennes nye låt Deja vu her:Zupermarias Facebook-side