Sommeren 2018 slapp Ingvild Lindsjørn sin debutsingel Born Done. Nå kan hun se tilbake på flere singelslipp, konserter over hele landet og lovord fra blant andre GAFFA og Ballade. Hun ble også anbefalt av P3 Urørt og fikk sterke sju ukers radiotid.

I dag er debutalbumet hennes, Flying High, endelig ute. 
- Det begynner å bli en stund siden vi var i studio: desember 2018. Albumet Flying High har vært hos meg en god, god stund, så det er veldig deilig å endelig få dele det med resten av verden, forteller Ingvild Lindsjørn til Musikknyheter.Albumet består av 12 spor og er en miks av gamle og nye låter.
- Noen av låtene er så gamle som 4 år, men de fleste har blitt til i løpet av de tre siste årene da jeg begynte å skrive sammen med produsent Birk Gjermundbo. Jeg har hatt med meg et knippe sykt talentfulle og dyktige mennesker som alle har satt sitt preg på albumet. Jeg er dritstolt av meg selv og resten av de som medvirker for at vi har fått til dette sammen! I tillegg til å slippe det digitalt er det også mulig å få tak i albumet på vinyl, forklarer hun. 

For Hønefoss-jenta Lindsjørn startet musikkeventyret tidlig.
 - Jeg har sunget så lenge jeg kan huske, og har vært heldig som har vokst opp med musikk rundt meg. Så jeg tror jeg har hatt en ganske naturlig vei inn i ”musikkverden”. Det startet vel med barnekor, og så videre til musikaler, musikklinje, musikkutdanning og nå er jeg freelance-musiker og jobber med egen musikk. 

Musikken som inspirerer henne er god, gammel soul, nyere rap og RnB.
 - Stevie Wonder, Noname, Frank Ocean, Hiatus Kaiyote, Bill Withers. Jeg blir ofte inspirert av laidback hiphop-beats, men også skikkelig råe, kraftige sjelfulle stemmer, og gjerne feite gospelakkorder og kor!De siste månedene har det meste blitt snudd på hodet. Krisen har naturlig nok også påvirket henne.
- Jeg har som alle andre frilansvokalister/musikere fått flere måneder med jobb fremover avlyst. Det er jo litt kjipt. Men da har jeg fått brukt tiden til andre koselige ting: strikking, pusling, hekling, planting og såing, trening, turer og mye familietid!

Det betyr derimot ikke at vi ikke kan få muligheten til å se henne live snart. 

- Den 28.mai spiller jeg konsert på vierlive.no med 6 knallgode musikere. Det er også mulig å kjøpe billett for å komme til studioet fysisk (maks 50). Det blir en skikkelig kul, eksklusiv og intim konsertopplevelse. Og så håper jeg det blir mulig å få til en turné til høsten, avslutter Ingvild Lindsjørn.

Sjekk ut albumet hennes Flying High nedenfor.Facebook-siden til LINDSJØRN