Det hele startet med gjennombruddslåten Fy faen som toppet listene i 2017. Siden den gang har Hkeem vunnet to Spellemannpriser, fått over 65 millioner streams og hatt store konserter landet rundt. I oktober i fjor slapp 21-åringen debutalbumet HKEEM.2020 ble sparket i gang med Para, en låt om veien til nå og det han har oppnådd i karrieren, og nå følger han opp med Fly - en låt for sene sommerkvelder og kjærlighet som får deg til å ville fly. Låten kunne høres første gang på Id-sendingen til NRK, “Festen etter fasten”, nylig. 

- Det her er en blanding av R&B, soul, og pop. Og om jeg skal være ærlig, så er det her favorittlåta mi. Den bare gir meg en følelse som jeg bare ikke kan beskrive, forteller Hkeem.  Vi fikk en liten prat med ham i forbindelse med låtslippet. 

- Gratulerer med ny, fengende låt! Kan du fortelle litt om låten og prosessen med å lage den?

Låta handler om følelsen en spesiell person i livet ditt gir deg. Det kan være din nåværende partner, eller så kan det være din fremtidige partner, og hvordan prosessen var.

- Hvem eller hva inspirerer deg mest når du lager musikk?

Følelser jeg har inni rommet inspirerer meg som bare det. Hvilket humør jeg er i påvirker også sounden når jeg er i studio. 

- Kommer vi til å få høre flere låter av deg med denne sounden fremover?

Det kan godt hende! Vil ikke avsløre så mye, hehe.

- De siste månedene er jo det meste blitt snudd på hodet. Hvordan har krisen påvirket deg og hvordan har du brukt de siste månedene?

Krisen har påvirket det økonomiske i stor grad, men heldigvis så har jeg kontroll. Min mor lærte meg å spare fra tidlig alder, men jeg legger merke til nå at jeg må være mer obs på hvordan jeg bruker penger, fordi vi ikke vet hvor lenge dette her kommer til å vare!

- Hva kan vi vente oss av deg fremover? Blir det noen konserter, enten fysisk eller online som vi kan glede oss til?

Dere kan forvente musikk, intervjuer, og en hemmelighet blir annonsert snart overalt!