Arif, ass.

Heldigvis fikk Varnafestivalen Arif til å komme tilbake i år også, etter at han som Phil T. Rich i fjor satte fyr på Tivoli Amfi med sin klubbkonsert. Uansett hvilket navn han går under - Rifla tar seriøst kaka.

Det var ikke et tørt øye under lørdagens nattkonsert med en av Norges aller beste rappere. Heller ikke et tørt hår, for den saks skyld - her var det fri flyt av pils og rødvin gjennom lufta, og at Tivoli Amfi fortsatt står der i dag er bare flaks. Den bunnsolide entreen Arif varter opp med er akkurat så nonchalant og tilforlaterlig som en rapartists entré skal være, og jeg ble ikke så rent lite mo i rana av den flyten Arif presterer å holde gående gjennom hele konserten. Han misser aldri én bar, og det er rimelig godt gjort så innpåslitne publikum er på denne trange og intime scenen.

 photo arif2_zps0466c5a5.jpg

Folk ramla ut av dørene, ut av vinduene, og sikkert også ut av bevissthet et par ganger, mens Arif alltid var en av Norges smootheste musikere. Fra tid til annen gjør det høye volumet det klin pokkers umulig å høre hva han rapper om, men det gjør ingen verdens ting. Det er snarere enda mer imponerende å få publikum til å kaste undertøyet sitt på scenen selvom du like gjerne kunne rappa bro-bro-brille for alt de vet.

Bra jobba, Arif.


Foto: Eva Sørløkk