«Welcome to Donkeyboy City», brumler en mann over høyttalerne mens bandet gjemmer seg bak et digert teppe med deres logo på. Et kjapt blikk rundt deg, gir også en pekepinn på at Donkeyboy er et familieband. Det samme utstråler Cato Sundberg fra han kommer til han går, med et grisebredt glis bak sine speilblå solbriller.

Hans bror Kent har på seg hodetelefoner av en eller annen grunn - image eller monitor. Han er dog ikke dagens beste vokalist i bandet, men det er heller Gunnhild Kristoffersen fra bandet Bow To Each Other. Som step-in for både Linnea Myhre og Vivian Sørmeland på Donkeyboys gigantlåter Ambitions, Sometimes og Pull Of The Eye gjør hun en verdig jobb.

S14 photo IMG_4391_zps9d688c57.jpg

For førstnevnte megahit, samt City Boy og nyere Crazy Something Normal (allerede en sang mange har lagt sin elsk på, høres det ut som) blir prydet av et barnekor på scenen mot slutten av konserten. På den tiden har de andre medlemmene i bandet ikke gjort sitt beste for å by publikum opp til dans, en jobb Catos Colgate-smil tok seg av med assistanse fra Kent og Gunnhild. Donkeyboy viser at de er et band som enkelt kan appellere til alle og enhver - bortsett fra de mest kresne av oss, da.

S14 photo IMG_4432_zps5c7766a6.jpg

Foto: Nicolay Woldsdal