Ivan Ave blir alltid presentert med at han har en «jazzy» sound så man forventer ikke en hånda-i-været konsert, men en avslappet affære. Det er akkurat det han leverer foran en fullspekket P3-scene, sammen med et sleskt smil og en ekstremt imponerende trommis. Jazz-sammenligningen er ikke så altfor ille, for jeg ser heller for meg Ivan Ave på en liten, røykfull scene enn på den litt for store P3-scenen.

Problemet er at musikken fort blir litt kjedelig om man ikke kan sette seg ned for å lytte til tekstene, og lene seg tilbake å lukke øynene. Det er ingenting galt med Ivan, han har full tilstedeværelse og god kontakt med publikum. Han er kul, avslappet og har både en sjeldent god flow og uttalelse. Det er bare det at liveshow-følelsen han gir blir litt for lik følelsen man får av å lytte til albumet hans hjemme i stua, bare at temperaturen er lavere og ølen dyrere.

Det at han har fullstendig tilstedeværelse og en knallsterk trommis gjør likevel opp for mye. Allikevel føles det som det holder å se ham én gang, med mindre man har anledningen til å se ham i et mye mindre lokale. Han overbeviser dog om at det er verdt å kjøpe plata hans, og sannsynligvis de neste han gir ut også. Han er tross alt en veldig god rapper.