Man skulle kanskje ikke trodd at tre såpass ukjente band som Wilson, Nothing More og Halestorm skulle fylle Vulkan Arena på en våt og kald søndagskveld i mars. Men der tok man skammelig feil! Konserten var utsolgt og allerede fra starten var det smekkfullt og stemningen stod i taket!

Detroit-bandet Wilson leverte rock i den selvdøpte sjangeren Full Blast Fuckery (som forøvrig også er navnet på albumet), og etter hva man kunne se på publikum så var det nok også mange Wilson-fans på plass. Det er definitivt ikke et hvert oppvarmingsband forunt å spille for fulle saler, men frontmann Chad Nicefield kunne til og med crowdsurfe rundt på publikum! Det er bare fornøyelig å se et band ha det så gøy på scenen som denne gjengen!

Halestorm photo Halestorm_20150322_0094_Terje_Dokken_zpsgfndbs0h.jpg

Neste band ut var Texas-bandet Nothing More, med den overenergiske vokalisten Jonny Hawkins sprettende barbeint rundt på scenen. Wilson var kult, men Nothing More var rått! Nothing More hadde flere tromme-oppsett stående rundt på scenen, som samtlige bandmedlemmer spilte på innimellom. Det mest oppsiktsvekkende var da bassen ble plassert opp-ned på et tromme-stativ, og både vokalist, gitarist og bassist byttet på å hamre løs på både bass og trommer. Dette var tydeligvis kvelden for å overgå hverandre og gjøre ting på scenen som ingen hadde gjort før. Undertegnede var ikke den eneste som stod å så på med åpen munn. Det ble ikke tid til hverken toalett- eller bar-besøk. Her gjaldt det å få med seg alt som skjedde på scenen. Det toppet seg da bandet spilte sin mest kjente låt Mr.MTV, og de avsluttet med den enkle låten Salem - hvor hele Vulkan var med på refrenget. Det runget "Burn the Witch!" igjennom hele bygget. Ganske vågalt av Halestorm å ha så sinnsyke band som oppvarming, for det kunne jo faktisk falle helt i fisk når hovedbandet selv gikk på.

Halestorm photo Halestorm_20150322_0636_Terje_Dokken_zpslljagffv.jpg

Men det gjorde det heldigvis ikke! Lzzy Hale, som har vært kåret til en av metallens heiteste kvinns, var selvsagt litt av et skue da hun kom på scenen i skyhøye sko og røde lepper. Ikke bare er hun vakker å se på, men hun har en stemme som overgår det aller meste. Dog låt hun best på roligere låter som Familiar Taste of Poison og avslutningslåten Here's To Us, men Freak Like Me, Daughters of Darkness, Rock Show og Love Bites var også stødige. Det var ingen tvil om at samtlige tre band var fornøyde med tilbakemeldingene de fikk fra publikumet i Oslo, og før låten Amen, proklamerer Lzzy at "Oslo, You are our church!"

Halestorm photo Halestorm_20150322_0077_Terje_Dokken_zps2mculbgg.jpg

Etter tidenes trommesolo fra lillebror Arejay Hale, som avslutter med å si "Oslo - I love you, I wanna have your baby!", så får vi servert Judas Priest-coveren Dissident Agressor. Denne sliter nok litt på stemmen til Lzzy, som nærmest mister stemmen under de høyeste tonene av I Miss the Misery. Det var uansett en av de aller beste kveldene på Vulkan Scene, og det er bare å håpe at disse tre bandene kommer snarlig tilbake!

Anmelder: A. Rodahl Dedekam
Alle bilder: Terje Dokken

Halestorm photo Halestorm_20150322_0246_Terje_Dokken_zpsxhdlqbbz.jpg