Spenninga blant publikum er stor minuttene før Paolo Nutini kommer opp på scenen, dette er konserten alle har ventet på. I det hans elleve-manns band ankommer scenen starter jubelen og skrikene. Han kommer opp på scenen med et smil rundt munnen og begynner med hans store hit Funk My Life Up, folk begynner og danse, hoppe og synge med. Han beveger seg med rytmene og lever seg inn i øyeblikket med publikumet.

Han har gjennom hele konserten god kontakt med publikumet, det er tydelig og se at dette er noe han har gjort utallige ganger før. Han hilser og peker på noen i publikumet under sangene og skaper en bra stemning. Bandet han har med seg er dyktige og de vet hva de gjør og ser ut til å kose seg like mye som oss. Midt under konserten synger han en sang fra sitt andre album Sunny side up som heter Pencil Full Of Lead, han har endret den til og passe mer til sangene fra sitt nye album Caustic Love.

Publikumet har nådd klimaks når han begynner og synge Iron Sky, alle henger seg med og synger sammen og vugger til rytmene. På slutten av sangen går han sakte ut. Folk roper og skriker etter han. Etter hvert kommer han tilbake og synger en sang til med bandet. Når bandet går henter han en gitar og foreslår en siste sang. En bra slutt på en god konsert.