Bad Religion er punk rock-legender, og det er lett å se at de begynner å bli gamle. Det har i seg selv ingenting å si, det er mer enn nok av musikere som holder koken til de er langt oppi åra. Det er derfor ganske trist når vokalist Greg Graffin utstråler at han er lei og vil hjem for å legge seg.

Bad Religion er ikke typen band som hopper rundt på scenen og knuser ting, og det er helt greit. Det kan være minst like bra med en skikkelig solid liveopptreden som baserer seg utelukkende på å fremføre musikken, men dette er ikke en av disse. Når det ikke er noe sceneshow å skryte av skulle det bare mangle at konsertopplevelsen gav noe ekstra i forhold til musikken, men det er ingenting som gjør at denne konserten blir bedre enn å sitte hjemme og høre musikken deres på CD.

Det var ingenting som ødela opplevelsen, for det var aldri noen opplevelse å hente ut av dette. Det tok ikke mange minuttene før det var klart hva man fikk levert på denne konserten, og det endte opp med å være ingenting mer og ingenting mindre enn at de spilte musikken sin og gikk hjem. Det var et ordbok-eksempel på «middelmådig».

Foto: Markus Thorsen