Elverumsingene i Team Me har hatt et vanvittige par år bak seg siden sist de spilte på Pstereofestivalen. Den konserten fikk 8/10 her hos Musikknyheter og som festivalens hjemmeside skriver: «de som var på konserten i 2012 vet hva de har i vente: En ellevill fest av en konsert med et av Norges beste indiepopband!». Denne gang har bandet blitt flyttet opp på hovedscenen, så alt burde litt til rette for en skikkelig festkonsert på Marinen i Trondheim.

Dessverre har det skjedd noe på veien. Blind as night markerte en overgang hos bandet - enten det var at de nå har blitt voksne og lagt fra seg all det barnslig glade – eller at de nå vil fokusere på musikken istedenfor alt fyrverkeriet de pleide å ha rundt. Borte er ballongene, fargene, hoppingen og dansingen fra siste Pstereo-opptreden, og det samme er tilsynelatende spillegleden. Bare vokalist Marius Drogsås Hagen ser ut til å trives med det han gjør på scena, men alene makter han ikke å dra med seg et soltungt Pstereo-publikum som heller vil sitte rundt i sola og drikke øl enn å hoppe og danse til et band som selv ikke bruker store energien. Kanskje er de slitne etter mange år på veien, men en ellevill fest ble det ikke.

picture

En hederlig omtale skal likevel Elida Inman Kjørve få, som fikk en av konsertens største applauser med den nydelige låta Steven. Bandet har tjent musikkmessik på all turneringen, det er tight og profesjonelt – til de grader at det nesten er vanskelig å høre at det hele er live. Men fyrverkeriet uteble. Selv ikke under gode gamle låter som Show Me Dear Sister ellerWith My Hands Covering Both Of My Eyes (...) fikk publikum noe særlig på gli, og da F is For Faker avsluttet settet heller enn nevnte With My Hands, føltes det hele noe uferdig da publikum tuslet bort fra scenen for heller å slange seg i gresset etter konsertens slutt.