Jedi Mind Tricks er Vinnie Paz, DJ Kwestion og, etter en pause på tre år, Stoupe the Enemy of Mankind. De har ni plater, en haug av sideprosjekter og bør for lengst kunne kalles undergrunnslegender.

Konserten inneholder en stor samling låter fra hele karrieren deres. Det er JMT-låter, sololåter fra Vinnie, og Army of the Pharaos-låter. Selv om man bare har hørt én låt Vinnie Paz har deltatt på så spiltes den garantert denne kvelden. Problemet med å presse så mange låter inn i én konsert er at det lett kan føles halvhjertet, og det gjør det her. Vinnie ramler fort gjennom God Bless og Cheesesteaks, og Uncommon Valor blir ingenting mer enn et halvt minutts tribute til kompis og kollega R.A The Rugged Man, som har hovedverset på denne låta.

Det blir et stort spann av låter som fører til sterkt varierende energinivå på alle utenom de absolutte klassikerne. Hvis hele konserten hadde vært som den var under Heavy Metal Kings hadde det vært spektakulert. Her er rapperne rå og publikum med. Lokalet virker dog for stort. Midt i publikumsmassen er stemninga som den skal være, svett og hard, med bakover i rommet dabber det fort av.

Kanskje det blir urimelig å gå utifra at de er slitne etter en lang turné, men det virker som den mest naturlige forklaringen. Vinnie Paz har ekte hard body-øyeblikk hvor råskapen og brutaliteten som tekstene uttrykker gjenspeiles i oppførselen, men det er for ofte skranglete til at Jedi Mind Tricks klarer å rive ned Rockefeller.