Le1f er utvilsomt en fargeklatt i hip-hop-miljøet. Etter flere nokså solide EP-er og mikstaper kom han med sitt debutalbum i fjor, Riot Boi. I går skulle han ta Blå med storm, men slet dessverre å få med seg alle på leken.

På scenen er Le1f helt alene. Behovet for en DJ har han droppet helt, da hans musikk kun blir styrt av å trykke på “play” på en Macbook i hjørnet. Dermed er hele oppmerksomheten rettet mot han, noe som blir en svakhet til tider. Det hele føles liksom litt tomt. Likevel er publikum med fra starten og det halvfulle lokale har klisteret seg helt opp til scenekanten for å få mest mulig ut av det. Det danses og Le1f er ikke noe dårligere selv.

 photo a636a017-7010-4e8f-92c9-49ebf7cd3598_zpsa5lszoh5.jpg

Så dapper det av, etter bare tre låter. Å gjøre hele jobben selv er vanskelig uansett hvem man er. Heldigvis har Le1f et lite triks, nemlig to dansere som kommer løpende ut til sjette låt, Swirl. Og vips er publikum med igjen. Rett etter smeller han til med gjennombruddslåten, Wut, til enorm jubel. Dette er virkelig Le1f på sitt beste.

Men igjen faller intensiteten, som er litt av Le1f sin sjarm. Han prøver å veie opp med å vise frem med litt balett, uten at det hjelper. Til slutt tar han turen ned blant publikum hvor han fremfører to låter, noe som i seg selv er ganske fett, men selv her er han ganske hjelpesløs.

 photo fbfbb648-fb35-4e01-8975-3d94e4fd57c0_zpswzvkhocb.jpg

Det hele avsluttes med Rage, en god avslutning på en heller middels konsert. Publikum er allerede på vei hjem, da Le1f dukker opp igjen for en liten encore med låten Soda. Alt kollapser og energinivået til showmannen er borte. Encoren renner ut i ingenting og gir heller konserten et dårligere inntrykk enn hva vi egentlig fikk servert.