I høst ga Izabell ut Honning og Aske, en EP som i mine øyne var en av årets aller beste utgivelser i 2015. Jeg har derfor veldig store forventninger når hun skal opptre på John Dee i kveld.

Hun viser seg straks å være helt rå også på scenen. God kontakt med publikum, deilig attitude fra scenen og en haug med veldig bra låter, hvor en av mine favoritter, Guldråber er åpningslåt.

Både beats og vers er utrolig kule, og hun synger også bra nok til å kunne synge refrenger selv. Kanskje låter akkurat den biten noe bedre på plate, men det hun leverer live er absolutt bra nok.

Vi får servert den ene godbiten etter den andre, men for de aller fleste oppleves nok gjesteopptredenen fra Ary som det store høydepunktet, når hun kommer på scenen for å gjøre nydelige Syner, sammen med Izabell. Ary har vært kanskje den aller største snakkisen under årets by:Larm, men jeg har dessverre ikke fått sett henne ennå. Heldigvis får jeg sjansen til å oppleve henne natt til søndag!

Konserten med Izabell blir alt i alt en kjempegod opplevelse, hvor god musikk selvfølgelig er i førersetet, men man får også en utrolig fett liveshow, massevis av positiv energi og mange gode tekster. Jeg digger Izabell.

Foto: Martine Lund