I forbindelse med sin Storm-turné, gjestet Silvana Imam Rockefeller. Som oppvarmning, hadde hun med seg Michel Dida og Erik Lundin fra RMH Sweden, samt en gjesteopptreden av Arif og Philip Emilio fra Nora Collective. Det var god stemning fra starten denne tirsdagskvelden i Oslo.

Bak et hvitt teppe, så man skyggen til Imam. Etter første vers av Storm falt det hvite teppe ned, og som en naturkraft kom hun springende inn på scenen. Konserten var herved i gang.

Ikke langt inne i programmet kom bangeren I.M.A.M. pt. 2 på. Rett før verset til Unge Ferrari, gikk hun videre til neste låt. Men som alltid, liker Imam å overraske. Etterhvert gikk hun tilbake til hvor hun slapp, og norgesgutten Unge Ferrari kom inn på scenen. Hele salen skrek. Bokstavelig talt.

 photo graringaringaringaring_zpsnqtttsia.jpg

Hele kvelden var Imam fokusert og energisk. Hun tok med fans på scenen, drakk sjampanje, viste frem sine priser og delte ut hvite roser. Det er vanskelig å si hva som var høydepunktet for kvelden, da det hele var litt av en minnerik opplevelse. Men noe som er verdt å nevne fra i går, var da Imam ropte «Jag målar regnbågsfärger över Norge!» mot slutten av Ho Va. Det var som om hele Norge ropte i kor med henne. Sånn stemning opplever man sjeldent.

Et annet minneverdig øyeblikk, var da Imam var iført finlandshette og sto på midten av scenen med knyttet neve og armen i været. Hele salen kopierte henne. Bak Silvana sto to menn med hver sitt flagg. Det var selvfølgelig et litauisk og syrisk flagg, som representerte hennes herkomst.

 photo silvlvlvlvlvlvlv_zpsglyzk2he.jpg
 photo silvavavavavavavav_zpsrp55t9tb.jpg

Det avsluttende nummer ble den melodiske Väck Mig När Ni Vaknat fra det nye albumet Naturkraft, igjen med Unge Ferrari på scenen. Da konserten var over, trampet folk i gulvet da de ville ha mer. Og Imam kom tilbake på scenen med to ekstra låter i ermet. För Evigt og Knark ble spilt, og fansen fikk den fullendte avslutningen de ville ha.

Det var «pussy power» som satte stemningen på Rockefeller i går. Imam var i godlaget som smittet av på publikum og det ble en uforglemmelig kveld. Det er bare å glede seg til neste gang denne damen kommer innom Oslo.

Det fins bare en Imam!

Foto: Andrea Pettersen

Sjekk ut resten av Silvanas norgesturné. Kanskje hun kommer forbi din by.

06.04. Folken, Stavanger
07.04. Kvarteret, Bergen
08.04. Blæst, Trondheim
09.04. Kulturhuset, Hamar