Som mange har fått med seg, skyller det en stor indiebølge over Bergen for tiden. Et av bandene som skvulper litt ekstra, er Chain Wallet. De har allerede rukket å spille både på Øya, by:Larm, Den Elleville Festen og danske UHØRT. Nå får de gleden av å spille på byens kanskje viktigste plattform, Bergenfest.

Når de går på scenen er det foran omtrent elleve tilskuere. Heldigvis har antallet firedoblet seg innen første låt er ferdig. Og etter et par låter er det faktisk ganske bra befolket inne i Magic Mirrors. Og publikum liker det de får servert. Samtidig som at det er behagelig å høre på, er det akkurat nok trøkk til at folk begynner å bevege litt på festivalslitne kropper.

Det som treffer best for min egen del, er bandets luftige og storslåtte sound. Mye deilig gitarklang og en usedvanlig behagelig vokal. Låtene er knallsterke og samtidig som at de er tidsriktige, er det lett å spore inspirasjon tilbake til åttitallet. Debutalbumet kommer senere i år, og det er bare å begynne å glede seg!

Foto: Oddbjørn Steffensen