Torsdag 23. juni.

Som Oslo-borger og over gjennomsnittet glad i rockemusikk, så er det vel ikke unaturlig å ha sett Raga live mange ganger, men har jeg det? Nei, tror dette er andre (kanskje tredje) gangen jeg ser dem. Hvorfor det sier du...? Ikke vet jeg – tilfeldighetenes spill tipper jeg.

Pga at Rival Sons spiller på overtid, så ankommer jeg teltet et lite stykke ut i settet til Raga Rocker. Teltet er stappfult, og det er nesten umulig å komme seg i ly for regnet. Jeg jobber meg rundt til andre siden av teltet mens Raga gjør unna enda to låter.

Michael Krohn drar igang med Det Skjulte Kamera i det jeg tilslutt kommer jeg meg inn og fram mot gjerdet på høyre side. Det er tett og varmt foran ved scenen og vaktene deler ut vann til alle som trenger det. Neste låt ut er Smykke, det er kjempegod stemning i teltet og det formelig koker i midten idet Raga drar igang Litt av en Gjeng.

 photo Raga Rockers_Therese Wangberg_002_zpstkurojyq.jpg

Det er kommer neppe som noen overraskelse at teltet fylles med jubel og allsang til Hun er Fri. Kveldens Raga gig er langt bedre enn sist jeg så dem, som var på Granittrock, men settingen i Groruddalen, med tivoli og dårlig lyd, kan ikke akkurat sammenlignes med Tons of Rock.

Svetten og varmen inne i teltet gjør tydeligvis at man trenger å «lufte seg» litt og crowdsurfingen er et faktum idet bandet setter igang med Ole og Ali tett fulgt av Når knoklene blir til gele

 photo Raga Rockers _ Therese Wangberg_003_zpsxb7vtmei.jpg

Michael proklamerer at de gjerne skulle spilt lenger, men at de har et program å holde seg til, før han roper SKÅL og setter igang med kveldens siste låt, en kjærlighetssang for de som er litt skrudd i huet Noen å Hate

Med min heller tynne erfaring med Raga live, så var dette en fet konsert og de var uten tvil riktig plassert i teltet.

Allle bilder: Therese C. Wangberg