Anderson Paak ga i 2012 ut sitt første album O.B.E. Vol.1 under pseudonymet Breezy Lovejoy. Siden den gang har han gitt ut plata Venice (2014) og Malibu (2016) og med sistnevnte begynte suksessen for alvor. I januar i år annonserte han å ha signert for Dr. Dre sitt plateselskap Aftermath Entertainment og har jobbet med blant andre The Game.

Allerede som tredje låt ut kommer låta Season/Carry me. Herfra og ut er det lekestue for Anderson Paak og hans Free Nationals. Låta må være en av årets absolutt kuleste, spesielt live. Her begynner Anderson Paak å sirkulere mellom mikrofonstativet og trommesettet mens han opprettholder en stor scenetilværelse.

 photo DSC_0313_zpspxp5sj52.jpg

Heart Don’t Stand A Chance trekker han seg tilbake til trommesettet og viser hvilket herlig kollektiv han har med seg på scenen. Samspillet sitter og det sprer stor glede blant publikum. Det er også svært imponerende hvordan han klarer å kombinere vokal og trommer samtidig. Den utfordringen han har ved å kontrollere takt og timing er betydelig, og her er det "spot on" hele veien.

 photo anderson paak 3_zpsvcj9tbry.jpg

Anderson Paak blir utvilsomt en av dagens store gledesspredere der han leverer særdeles dansbar R&B. Det er ikke det største oppmøte foran strandscenen, men han sørger for å få alle opp og i gang hele veien. Fengende Am I Wrong er en deilig avslutning som sørger for at publikum går med mer energi og glede enn da de kom. Det er noe herlig sommerlig over låta som passer perfekt med siste rest av kveldssol i Grimstad.