Onsdag ettermiddag stod den britiske duoen The Last Shadow Puppets på hovedscenen og skal fremføre deres aller første konsert i Norge. Alex Turner er verdenskjent i rockebandet Arctic Monkeys, mens partner Miles Kane har gjort det stort med solokarriere i hjemlandet. Det er 8 år siden de slapp deres debutalbum, The Age Of Understanding og i april kom Everything You´ve Come To Expect, deres andrealbum som det naturligvis har bygget seg opp en god del forventninger rundt.

16:45 på Amfiet i Tøyenparken kommer bandet ut på scenen med en solid rad strykere og blåsere i ryggen. Det første som slår meg er Alex Turner og Miles Kane burde ikke gjøre noe annet enn å spille i band sammen. Kjemien de har seg imellom oser av kjærlighet og de utfyller hverandre på en måte jeg ikke har sett på lenge. Ifølge NME har Alex uttalt «its like John Lennon meets…..Paul.»

De kjører i gang med Dracula Teeth fra deres nyeste album og strykerne blir satt i sving fra første sekund. Det er deilig, og det passer fint til ettermiddagssolen som smyger seg over parken. De smiler, danser og det rockes på hovedscenen. Alex Turner´s hoftevrikk er heller ikke til å unngå. Det er mye å se på, det er det, men de første låtene som spilles glir over i hverandre, og det tar et drøyt kvarter før man våkner ordentlig til. Når Bad Habits spilles løftes det hele bektrakelig opp. Godlåtene kommer på rad og rekke, og det hele avsluttes med Moonage Daydream, en cover av David Bowie og Meeting Place fra deres debutalbum.