Brian Fallon er mest kjent som frontmannen for bandet The Gaslight Anthem, og litt mindre kjent for sideprosjektene The Horrible Crowes og Molly and the Zombies. Denne gangen er han på turné for sitt første soloalbum, Painkillers. Det er helt annerledes fra The Gaslight Anthem sine tradisjonelle rockelåter med store refreng og powerchords, noe som er tydelig der Brian Fallon ofte står alene på scenen med en akustisk gitar.

Brian Fallon og bandet åpner konserten på samme måte som albumet, med låta Painkillers. Det er dog en mer nedstrippet og roligere versjon enn albumversjonen vi får høre, kanskje for å fortelle publikum med en gang at det ikke er en Gaslight Anthem-konsert vi er på. Etter to låter bruker Brian et par minutter på å stå på scenen og snakke til publikum, med en smått klumsete sjarm. Dette skjer med jevne mellomrom i løpet av konserten, og det er åpenbart ikke innøvde strofer som kommer ut. Alt sammen understreker det inntrykket man får av musikken, hvor inderlig oppriktig Brian Fallon er.

Vakre folkeballader som Honey Magnolia ogSteve McQueen oppleves som enormt store og betydningsfulle nettopp fordi det bare er Brian og gitaren hans som står der på scenen. Det samme gjelder Smoke, og det blir overraskende nok en skuffelse når bandet kommer tilbake på scenen og begynner å spille noen av sine hardere låter. Det kulminerer i storslagne A Wonderful Life og glir over i et cover av Rockin' in the Free World, og begge deler minner om Gaslight Anthem på sin egen måte. Å avslutte konserten med et cover av en gammel klassisk rock-slager gjør de nesten alltid på konsertene sine, men istedenfor å savne Gaslight Anthem ender man opp med å savne Brian Fallon, og man skulle ønske det forble han og gitaren hele veien.