Amanda Tenfjord er 20 år, kommer fra Ålesund og har som stemmepedagog mora til Ingrid Håvik fra Highasakite. Nå bor og studerer hun medisin i Trondheim, men med tanke på denne konserten bør hun ha ei stor framtid som popsanger. På by:Larm vant hun den gjeve Forbildeprisen.

Hun var kompet av fem samspilte musikere som inkluderte ei ung jente på koring. At Tenfjord er halvt gresk, merket vi på konsertens mange ballader. De har en dramatisk oppbygning som jeg forbinder med gresk popmusikk (og faktisk Melodi Grand Prix). Og stemmen hennes er meget uttrykksfull.

Låtene ble dessverre ikke introdusert, men Tenfjord sang i hvert fall den nye singlen Man Of Iron, som har en rolig oppbygning og fin tempoøkning. Jeg likte også godt det eksplosive refrenget på Run og åpningslåta som jeg tror heter Come Closer So I Can Hear Your Heartbeat. Slike mektige ballader var det mange av på konserten. Jeg falt også for den lavmælte sangen som muligens heter Making Madness, der hun bare var kompet av piano.

Det eneste negative med Amanda Tenfjords konsert er at den hadde i overkant mange ballader. Men forhåpentligvis har hun også uptempolåter på albumet jeg håper vil komme. Hun er et stort talent med en stemme som skiller seg ut.