Foto: Lars-Ove Håhjem


Det har begynt å røre seg rundt ålesunderen Mikhael Paskalev igjen. Etter at debutplaten What's Life Without Losers kom ut i 2013 har det den seneste tiden vært stille rundt artisten, men i fjor kom låten Witness og for bare noen uker siden kom Shotgun ut og det er tydelig at en ny plate er på gang.

Det er en tydelig komfortabel Mikhael Paskalev som inntar scenen sammen med sitt band, som blant andre inkluderer singelaktuelle Billie Van, denne lørdagskvelden og han sa etter hvert også at dette var den morsomste festivalopptredenen han har hatt i hjembyen (og det har nå faktisk blitt en del), men likevel tok det litt tid før både han og bandet ble ordentlig varm i trøyen under regnværet som kom og gikk denne kvelden.

For all del, kontroll fra første stund, men hadde kanskje håpet på et større musikalsk fyrverkeri tidligere enn hva som ble tilfellet. Likevel så ikke dette ut til å affektere den fremmøtte fanskaren og andre publikummere og det tok strengt tatt ikke så altfor mange låtene før det ble virkelig trivelig å høre på Mikhael Paskalev og da avslutningstrioen med Witness, fantastiske I Spy og herlige Jive Baby kom tok det helt av, både på scenen og ikke minst blant publikum, og der og da begynte man egentlig å føle at konserten ble i aller korteste laget (noen den kanskje også var, da jeg tror den klokket inn på knappe 40 minutter).